Početkom rujna je završeno snimanje dugo iščekivane četvrte sezone serije o Kristovom životu Chosen. Kako bi proslavili svoje postignuće, glumci i ostali sudionici u nastanku serije podijelili su s gledateljima neke snimke nastale iza kulisa, prenosi Aleteia.

Video je započeo intervjuom s Andrewom Jamesom Allenom (Poncijem Pilatom) i Sarom J. Bartholomew (Klaudijom – Pilatovom ženom), koji dijele svoje omiljene scene iz sezone. Allen je primijetio da je u četvrtoj sezoni prikazano više od Pilatovog “unutarnjeg svijeta” pokazujući da upravitelj Judeje ima više slojeva.

Austin Reed Alleman (Natanael) otkrio je da će ova sezona sadržavati glazbu koju će svirati trojica apostola na autentično rekreiranim instrumentima iz 1. stoljeća. Prikazana je lira, lutnja s tri žice i bubanj, iako nije dan nikakav uvid kako zvuče.

Glumci nisu mogli otkriti puno detalja, ali po nekim prizorima može se zaključiti da će četvrta sezona, između ostaloga, uključivati čudo kada je Krist uz pomoć blata povratio slijepcu vid te Lazarovo uskrsnuće.

Iako još nije određen datum izlaska četvrte sezone Chosena, očekuje se da će bi se to moglo dogoditi početkom 2024. godine, u siječnju ili veljači.