Pro-life aktivistica Mary Wagner, koja se ponovno nalazi u zatvoru jer je odgovorala žene od abortusa ispred klinike za pobačaje, zamolila je sve one koji žele da joj nešto poklone da se umjesto toga pridruže moltivenim lancima u kojima se moli krunica za spas nerođenih.

Oni koji se žele pridružiti tom lancu mogu to učiniti prijavom na Facebook profilu OVDJE ili slanjem maila na adresu torontocatholicwitness@rogers.com s naslovom „Rosary Bouquet”.

I naš portal već je pisao o Kanađanki koja su nekoliko puta raniji trpali u zatvor jer nije željela odustati od svojih aktivnosti u klinikama za pobačaje. Životnu priču ove hrabre kršćanke možete pročitati OVDJE.

I dok je u Kanadi zatočavaju, u jednoj drugoj zemlji slave njezinu beskompromisnost i hrabrost. Poljska pošta nedavno je objavila niz s markama na kojima je lik Mary Wagner. Na njima, ona se nalazi iza rešetaka, a pored nje je nacrtana ruža. Aluzija je to na ruže koje je uručivala trudnicama u klinikama za pobačaj i tako započinjala razgovor s njima. Kako poručuje iz pro-life udruge koja stoji iza incijative za tiskanje marke, pisma s njima bit će poslana kanadskom premijeru, britanskoj kraljici i papi Franji.

mary wagner

Kanađanka čeka završetak suđenja koje traje protiv nje, a svi oni koji joj žele dati potporu mogu to učiniti i slanjem razglednice na sljedeću adresu!

Mary Wagner,

c/o Vanier Centre for Woman,

PO Box 1040, 655 Martin St., Milton

ON L9T 5E6, Canada

G. An. | Bitno.net