Njezin suprug Rory, na svom blogu objavio je ovu tužnu vijest: “Jučer u 14.30 sati, dok smo sjedili pored nje, držali je za ruku i molili se… moja voljena supruga ispustila je svoj posljednji dah. Najveći san joj se ostvario. Ona je u nebu.”

Joey je u lipnju 2014. godine otkriven rak maternice i pored brojnih terapija i operacija, bolest se proširila, a o njezinoj smo teškoj borbi pisali u člancima Pjevačica čeka smrt sa svojom bebom u naručju i Teško oboljela majka uspjela ustati iz kreveta i igrati se sa svojom kćeri.

U jednom trenutku, kada su doktori utvrdili da više nema pomoći, Joey je odustala od terapija.

Uspjela je dočekati drugi rođendan njihove kćeri Indiane, kojoj su nekoliko dana prije nego što je majci otkriven rak liječnici utvrdili da ima Downov sindrom.
Nakon što je poljubila kćer za njezin rođendan Joey je utonula u san iz kojeg se nije probudila.

joe

Foto: Instagram

Na svom blogu prije nekoliko dana, njen suprug je na veoma potresan način opisao situaciju u kojoj se Joey našla.

“Moja supruga sada skoro stalno spava… I u jednom trenutku, ovih dana, zaspat će zauvijek, njeno tijelo će se ugasiti…”, napisao je tada Rory.

Rory je mjesecima na blogu “This life I live” (Život koji živim) vodio kroniku borbe s teškom bolešću s kojom se Joey hrabro nosila. Fotografije Joeyinih posljednjih dana u kojima se na dirljiv način opraštala od svoje kćerkice suprug Rory je gotovo svakodnevno objavljivao na društvenim mrežama.

jjo

Foto: Instagram

Country pjevač se osvrnuo i na pjesmu “When I’m Gone” (Kad me ne bude) koju su prije nekoliko godina zajedno otpjevali, kada nisu ni slutili što ih čeka. U pjesmi Joey pjeva Roryju, a sada kao da se sve riječi ostvaruju – jer ona zaista odlazi.

jo

Foto: Instagram

“Izgleda da se naša pjesma obistinjuje. Neki kažu da to život oponaša umjetnost. Ja kažem da je to Bog. Znao je da će mi trebati njezino “zbogom” i to ne samo jednom. I da će mi trebati potvrda, bez obzira na to koliko će vremena proći, da me još voli. Kada se god budem htio prisjetiti njezina divnog života, srca i glasa, bit će na samo jedan klik od mene”, rekao je Rory.  Poslušajte pjesmu “When I’m Gone” koju su mnogi opisali kao Joeyinu oproštajnu poruku.

Bitno.net