SVETA MISA ZA ČLANOVE KLUBA PRIJATELJA

Sveta misa za prijatelje portala Bitno.net u Svetištu Gospe Trsatske

Znak posebne zahvale za sve vas koji podupirete naš portal

Dragi čitatelji, kao što vam je poznato, portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom podržati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za vas i vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za vašu podršku.

Sveta misa za ovaj mjesec bit će slavljena u utorak 12. ožujka u 8:30 sati u Svetištu Gospe Trsatske.

Svetište Majke Božje Trsatske sedamstoljetno je mjesto osobitog vjerskog i kulturnog događanja kao i vjerničkog okupljanja. Ono je najstarije hrvatsko marijansko svetište s kontinuiranim štovanjem Majke Božje po hodočasničkom okupljanju. Danas je Trsatsko svetište najznačajnije marijansko proštenište u zapadnoj Hrvatskoj i k tome duhovno središte Riječke metropolije. Više o Svetištu pročitajte NA LINKU!

Potičemo Vas da se pridružite Klubu prijatelja (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Pridružiti se možete NA LINKU! Više informacija o Klubu i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Bitno.net


Objavljeno: 11. ožujka 2019.

Možda vam se svidi