Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju u siječnju!

Tijekom mjeseca siječnja knjiga “Ispovijest londonskoga gangstera” Johna Pridmorea i Grega Wattsa bit će vam dostupna u svim knjižarama Verbuma s popustom od 40 posto! Navedenu knjigu tako ćete moći nabaviti po akcijskoj cijeni od 58,80 kuna!

Knjiga “Ispovijest londonskoga gangstera” pred čitatelje stavlja svjedočanstvo koje osvaja napetošću i iznimnom dramatičnošću. Ova nadahnjujuća priča govori o nevjerojatnom životnom putovanju čovjeka koji je shvatio da u njegovu životu nedostaje nešto veliko.

John Pridmore odrastao je u londonskom East Endu. Već s 11 godina počeo je krasti, što ga je vodilo u provale i razbojništva. Zbog kriminala je završio u zatvoru za maloljetnike. Radio je kao izbacivač u noćnim klubovima u West Endu što ga je povezalo s najopakijim bandama i uvelo ga u mračan svijet trgovine drogom, reketarenja i nasilničkog kriminala. U jednom od obračuna je toliko pretukao čovjeka, da je bježeći s mjesta događaja mislio da je počinio ubojstvo. Uslijedio je nadnaravni obrat i mukotrpan put traženja samoga sebe i Boga…

John danas živi mirnim životom, trošeći glavninu vremena na to da mnogobrojnim slušateljima posvjedoči o Božjoj milosti i snažnoj promjeni koju ona može izazvati u svakom čovjeku. Njegova knjiga Ispovijest londonskoga gangstera postala je međunarodni bestseler.


Kako biste ostvarili popust, dovoljno je da pri kupnji u Verbumovoj knjižari pokažete svoju člansku karticu Kluba prijatelja, a ukoliko knjigu odlučite naručiti putem web trgovine, u napomenu je prigodom naručivanja potrebno upisati: “Klub prijatelja Bitno.net”, te upisati članski broj koji se nalazi na kartici.

Verbumove knjižare nalaze se u 11 hrvatskih gradova, a njihov popis možete pronaći ovdje.

Nadamo se kako ćete uživati u ovim knjigama i zahvaljujemo vam na vašoj dosadašnjoj potpori!

Više o Klubu prijatelja i pogodnostima koje možete ostvariti članstvom doznajte na linku.

Vaš Bitno.net