KNJIGA MJESECA

Posebna akcija u Verbumu za članove Kluba prijatelja: ‘Ispovijest londonskoga gangstera’ na popustu od 40 posto

Sve aktivne članove Kluba prijatelja u knjižarama Verbum čeka posebna akcija!

Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju u siječnju!

Tijekom mjeseca siječnja knjiga “Ispovijest londonskoga gangstera” Johna Pridmorea i Grega Wattsa bit će vam dostupna u svim knjižarama Verbuma s popustom od 40 posto! Navedenu knjigu tako ćete moći nabaviti po akcijskoj cijeni od 58,80 kuna!

Knjiga “Ispovijest londonskoga gangstera” pred čitatelje stavlja svjedočanstvo koje osvaja napetošću i iznimnom dramatičnošću. Ova nadahnjujuća priča govori o nevjerojatnom životnom putovanju čovjeka koji je shvatio da u njegovu životu nedostaje nešto veliko.

John Pridmore odrastao je u londonskom East Endu. Već s 11 godina počeo je krasti, što ga je vodilo u provale i razbojništva. Zbog kriminala je završio u zatvoru za maloljetnike. Radio je kao izbacivač u noćnim klubovima u West Endu što ga je povezalo s najopakijim bandama i uvelo ga u mračan svijet trgovine drogom, reketarenja i nasilničkog kriminala. U jednom od obračuna je toliko pretukao čovjeka, da je bježeći s mjesta događaja mislio da je počinio ubojstvo. Uslijedio je nadnaravni obrat i mukotrpan put traženja samoga sebe i Boga…

John danas živi mirnim životom, trošeći glavninu vremena na to da mnogobrojnim slušateljima posvjedoči o Božjoj milosti i snažnoj promjeni koju ona može izazvati u svakom čovjeku. Njegova knjiga Ispovijest londonskoga gangstera postala je međunarodni bestseler.


Kako biste ostvarili popust, dovoljno je da pri kupnji u Verbumovoj knjižari pokažete svoju člansku karticu Kluba prijatelja, a ukoliko knjigu odlučite naručiti putem web trgovine, u napomenu je prigodom naručivanja potrebno upisati: “Klub prijatelja Bitno.net”, te upisati članski broj koji se nalazi na kartici.

Verbumove knjižare nalaze se u 11 hrvatskih gradova, a njihov popis možete pronaći ovdje.

Nadamo se kako ćete uživati u ovim knjigama i zahvaljujemo vam na vašoj dosadašnjoj potpori!

Više o Klubu prijatelja i pogodnostima koje možete ostvariti članstvom doznajte na linku.

Vaš Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 2. siječnja 2019.

Možda vam se svidi