Što je Klub prijatelja portala Bitno.net?

Klub prijatelja portala Bitno.net je zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal Bitno.net.

Ovaj klub pokrenut je kako bi naši čitatelji mogli tješnje surađivati s nama: biti pravodobno informirani o svemu što objavljujemo, davati nam povratnu informaciju o našim sadržajima i aktivnostima, pružati financijsku potporu našem radu na način koji im najviše odgovara i biti informirani o utrošku tih sredstava. Kao znak posebne zahvale jednom mjesečno će biti slavljena sveta misa na nakane svih članova Kluba prijatelja portala Bitno.net.

Bitno.net je neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je zahvaljujući velikodušnim donacijama nekolicine osoba koje su vjerovale u viziju i vrijednost ovog poduhvata, a živjet će i razvijati se samo u onoj mjeri u kojoj ga njegovi čitatelji prigrle i iskažu mu podršku.

Koji su uvjeti članstva u Klubu prijatelja portala Bitno.net?

Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 1€, odnosno godišnjem iznosu od 12€. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja.

Kako se postaje članom Kluba prijatelja portala Bitno.net?

Članom Kluba prijatelja postajete ispunjavanjem pristupnice (vidi niže), a svoje članstvo potvrđujete uplatom na račun neprofitne udruge Centar za cjeloviti razvoj koja je izdavač portala i brine o njegovu financiranju.

Koje pogodnosti ostvaruju članovi?

Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net ostvaruju poreznu olakšicu za iznos darovanih sredstva, kao i posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku:

VERBUM d.o.o.: 40% popusta na ‘Knjigu mjeseca’ u knjižarama Verbum. Povremene posebne akcije s popustima i pogodnostima samo za članove kluba prijatelja portala Bitno.net

■ KRŠĆANSKA SADAŠNJOST d.o.o.: do 40% popusta na ‘knjigu mjeseca’ u knjižarama Kršćanske sadašnjosti.

CROATA trgovine: 10% popusta na sav Croata asortiman

OPTIKA VISUAL: 20% popusta na dioptrijske i sunčane naočale. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji.

■ PALLIUM d.o.o. Split (Financije, knjigovodstvo, računovodstvo):  10% popusta na sve usluge

■ EUROTISAK: 10% popusta prilikom narudžbe.


Ispunite pristupnicu za Klub prijatelja i podržite naš rad!


Hvala Vam na podršci