clanska_iskaznica_v3_preview3, Klub prijatelja

Dragi prijatelji, članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net!

Želimo vas obavijestiti kako smo izradili članske kartice za članove Kluba prijatelja portala Bitno.net koji su svojom uplatom tijekom travnja potvrdili članstvo u Klubu. Sve kartice su personalizirane, tj. s istaknutim imenom i prezimenom člana, te poslane na kućne adrese.

Zahvaljujemo svima koji su nesebično podržali naš rad, te strpljivo čekali svoju člansku karticu temeljem koje mogu ostvariti različite pogodnosti kod naših partnera. Svi članovi Kluba vrlo skoro mogu očekivati i posebne akcije kod našeg partnera – izdavačke kuće Verbum!

Pozivamo sve čitatelje da nas podrže članstvom u Klubu, a više o tome i pogodnostima koje ostvarujete članstvom, doznajte na stranici Kluba prijateljaSvima vama koji nas pratite molitvom, ali i novčanom potporom od srca zahvaljujemo, jer bez vas naše bi djelovanje bilo nezamislivo!

Podsjećamo, Bitno.net je neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je zahvaljujući velikodušnim donacijama nekolicine osoba koje su vjerovale u viziju i vrijednost ovog poduhvata, a živjet će i razvijati se samo u onoj mjeri u kojoj ga njegovi čitatelji prigrle i iskažu mu podršku. Budućnost ovog portala ovisi dakle o Vama!

Ako ne želite pristupiti Klubu prijatelja, ali želite podržati naš rad svojim prilogom, bili bismo Vam također od srca zahvalni. Svoju donaciju možete izvršiti uplatom na žiro račun:

Centar za cjeloviti razvoj Split
Žiro račun: 2360000-1102232938 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR5223600001102232938
Swift adresa: ZABAHR2X

U pozivu na broj može stajati: HR00 pa datum

Vaš prilog bit će upotrijebljen za pokrivanje tekućih troškova, obogaćivanje sadržaja portala i razvoj njegove tehničke funkcionalnosti.

Osim donacijama ovaj portal možete podržati i na druge načine:

Portal ovisi o mreži suradnika Ako pratite strane zanimljive portale, dobro poznajte strane jezike, bavite se prevođenjem, lektoriranjem, pisanjem, imate novinarskog dara itd. bili bismo Vam zahvalni za suradnju koja bi nam pomogla da naši prilozi budu brojniji, zanimljiviji i kvalitetniji.

Javite nam se na mail suradnja@bitno.net.

Ako ste poduzetnik ili obrtnik i želite potpomoći ovaj portal, istovremeno upoznajući naše čitatelje s vašim proizvodima i uslugama, javite nam se radi dogovora o oglašavanju.

Javite se na mail: marketing@bitno.net.

I na koncu, ali ne manje važno, naš rad možete pomoći na jedan vrlo moćan način, a to je molitva. Vaša potpora izražena na taj način ima nemjerljivu vrijednost!

Kontaktirajte nas putem naše kontakt stranice!

Pošaljite nam mailove podrške na: podrska@bitno.net!

Dragi prijatelji, ovisimo o vama i računamo na vas! Podržite naše djelovanje, podržite novu evangelizaciju na Internetu!

Sa zahvalnošću,

Uredništvo portala Bitno.net