Dragi prijatelji, preminuo je prije tjedan dan dragi siromah Drago Ognjačević. Nema nikoga svoga, roditelji su mu nekoć preminuli, a nikad se nije ženio. Budući da je imao malu mirovinu i nije primao socijalnu pomoć nema pravo na besplatni pokop. Inače država to riješi za beskućnike koji primaju socijalnu pomoć.

U ovom slučaju je sustav na neki način zakazao jer je i Drago potrebiti. On je već tjedan dana u hladnjači u mrtvačnici dok se pokušavalo srediti besplatni pokop preko države, ali se nije uspjelo. Pomozimo da Dragec što prije ima dostojanstven pokop. Troškovi u sprovodnom poduzeću su veći od tisuću eura. Skupimo i puno više od toga kako bi Drago nakon smrti mogao pomoći svojim prijateljima, korisnicima i prodavačima časopisa za pomoć potrebitima Ulične svjetiljke.

Sve što bude višak bit će za njihove potrebite korisnike. Uprava Uličnih svjetiljki je preuzela brigu za njegov pokop stoga možete pomoć uplatiti direktno njima. Učinimo djelo milosrđa, mrtvoga pokopati. Bog vas blagoslovio i nagradio. Pomoć možete uplatiti na IBAN: HR6224020061500038922 (Erste banka).

Franjevački svjetovni red-podračun (Za Ulične Svjetiljke) Frankopanski trg 12

Opis plaćanja za Dragin sprovod i pomoć korisnicima

model 99 (za uplate preko interneta pa tad ne treba poziv na broj),

SWIFT/BIC ESBCHR22 – (za uplate iz inozemstva)

Pomozimo za pokop siromaha koja nema nikoga

Dragi prijatelji, preminuo je prije tjedan dan dragi siromah Drago Ognjačević. Nema nikoga svoga, roditelji su mu nekoć preminuli, a nikad se nije ženio. Budući da je imao malu mirovinu i nije primao socijalnu pomoć nema pravo na besplatni pokop. Inače država to riješi za beskućnike koji primaju socijalnu pomoć. U ovom slučaju je susrav na neki način zakazao jer je i Drago potrebiti. On je već tjedan dana u hladnjači u mrtvačnici dok se pokušavalo srediti besplatni pokop preko države, ali se nije uspjelo. Pomozimo da Dragec što prije ima dostojanstven pokop. Troskovi u sprovodnom poduzeći su veći od tisuću eura. Skupimo i puno više od toga kako bi Drago nakon smrti mogao pomoći svojim prijateljima, korisnicima i prodovačima časopisa za pomoć potrebitima Ulične svijetiljke. Sve što bude višak bit ce za njihove potrebite korisnike. Uprava Uličnih svjetiljki je preuzela brigu za njegov pokop stoga možete pomoć uplatiti direktno njima. Učinimo djelo milosrđa, mrtvoga pokopati. Bog vas blagoslovio i nagradio. Pomoć možete uplatiti na IBAN: HR6224020061500038922 (Erste banka).
Franjevački svjetovni red-podračun (Za Ulične Svijetiljke) Frankopanski trg 12
Opis placanja za Dragin sprovod i pomoć korisnicima
model 99 (za uplate preko interneta pa tad ne treba poziv na proj),
SWIFT/BIC ESBCHR22 – (za uplate iz inozemstva)

Objavljuje Ivan Dominik Iličić u Utorak, 5. ožujka 2024.