PROSINAC UZ DOBRU KNJIGU

Posebna akcija u Verbumu za članove Kluba prijatelja

Sve aktivne članove Kluba prijatelja u knjižarama Verbum čeka posebna akcija!

Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju! Akcija traje od 7. prosinca do 31. prosinca 2017. godine i vrijedi isključivo za aktivne članove Kluba prijatelja portala Bitno.net.

1. Sedam velikih mitova o Katoličkoj Crkvi – Christopher Kaczor

U svakomu je razdoblju, pa tako i danas, bilo onih koji su prema Katoličkoj Crkvi imali stav nepovjerenja i neprijateljstva. No je li takav stav opravdan ili se temelji na zabludama i predrasudama koje potječu iz nedovoljna poznavanja činjenica?

Ova knjiga odvaja činjenice od zabluda. Bez zaobilaženja negativnosti i bez opravdavanja onoga što je loše autor Christopher Kaczor na snažan i lucidan način pojašnjava službeni crkveni nauk i iznosi argumente o katoličkoj vjeri i praksi jasno pokazujući kako se negativan stav prema Crkvi temelji na nesporazumima i dezinformacijama.

Redovna cijena: 120 kn

Akcijska cijena: 84 kn


2. Teologija tijela za početnike – Christopher West

Uništene obitelji, abortusi, AIDS, pornografija, pedofilija, spolna zlostavljanja, homoseksualni “brakovi” – nalazimo se usred duboke krize spolnosti. Postoji li izlaz? Za doba poput ovoga dan nam je papa Ivan Pavao II. i njegova “teologija tijela”, tj. njegov nauk o tijelu i ljudskoj spolnosti. Najpoznatiji popularizator teologije tijela Ivana Pavla II. Christopher West u ovoj knjizi na jednostavan i svakome razumljiv način nudi sažetak Papina učenja o spolnosti.

Redovna cijena: 68 kn

Akcijska cijena: 47,60 kn


3. Naš prijatelj Jorge – Giovanni Manna, Jeanne Perego

“Nekoć davno…” Tim dobro poznatim riječima započinju sve bajke. Ovo, međutim, nije bajka, iako je itekako vrijedi ispripovjediti. Kao i u svim bajkama, i ovdje imamo glavnoga junaka. Upoznat ćete našega prijatelja Jorgea, ali, zapravo, glavni je junak ove priče Bog. Da, dobro ste čuli, Bog. Iako ga ne vidimo i često ga nismo svjesni, Bog je prisutan u svemu što je u životu dobro i lijepo. Ali treba ga znati pronaći!

Bog je vrlo pomno i s puno ljubavi oslikao krajolik, približio osobe i ispunio svjetlošću svaki događaj tako da taj dječačić zvan Jorgito postane najprije pater Jorge, zatim monsinjor Jorge i kardinal Bergoglio te na kraju papa Franjo. Bog je glavni junak ove priče zato što je svu svoju ljubav ulio u Jorgitovo srce, a Jorgito je junak jer je prihvatio veliku Božju ljubav i njegovo vodstvo sve dok nije postao “naš prijatelj Jorge”, prijatelj Božji.

Redovna cijena: 85 kn

Akcijska cijena: 59,50 kn


4. Djetinjstvo Isusovo – Benedikt XVI. – Joseph Ratzinger

U ovoj iznimnoj knjizi koja dopire do srca svakog čitatelja Papa toplim riječima progovara o evanđeoskim izvještajima o Isusovom rođenju i skrovitim godinama Njegova ovozemnoga života… U evanđeoskim pripovijestima o djetinjstvu Benedikt XVI. divnim opisom utvrđuje vjerski korijen radosti i dovodi nas do otkrića kako Evanđelje nije neka pripovijest o prošlosti, nego da pripada sadašnjosti i suvremenom čovjeku. Dok Papa čitatelja uvodi u evanđeosko štivo o Marijinu navještenju, o Isusovom rođenju i pohodu mudraca koji promatraju Djetešce i njegovu majku, dolazi se do sadašnjosti: razmatranje tih stranica dovodi do današnjice. Danas se s mudracima nalazimo pred Djetešcem i njegovom majkom, danas se pitamo o značenju toga susreta i mislimo kako uopće jedna žena može Bogu reći “da”, potpuno mu se predajući.

Redovna cijena: 120 kn

Akcijska cijena: 84 kn


5. Vrijeme za ples – Karen Kingsbury

John i Abby Reynolds idealan su bračni par. Njihova je ljubav nastala iz mladenačkog prijateljstva i snažnih obiteljskih veza. Prijatelji ih uzimaju kao primjer, djeca ih silno vole, svi im se dive. No sada, nakon dvadeset i jedne godine zajedničkoga života punog ljubavi, poteškoća, smijeha, podizanja obitelji u svom domu na jezeru, John i Abby mogli bi sve izgubiti… “Vrijeme za ples nezaboravna je ljubavna priča. Ona nas poziva i ohrabruje da uvijek njegujemo svoj bračni odnos i da u tome nikada ne posustanemo.” (Patsy Clairmont)

Redovna cijena: 119 kn

Akcijska cijena: 83,30 kn


Kako biste ostvarili popust, dovoljno je da pri kupnji u Verbumovoj knjižari pokažete svoju člansku karticu Kluba prijatelja, a ukoliko knjigu odlučite naručiti putem web trgovine, u napomenu je prigodom naručivanja potrebno upisati: “Klub prijatelja Bitno.net”, te upisati članski broj koji se nalazi na kartici.

Verbumove knjižare nalaze se u 11 hrvatskih gradova, a njihov popis možete pronaći ovdje.

Nadamo se kako ćete uživati u ovim knjigama i zahvaljujemo vam na vašoj dosadašnjoj potpori!

Više o Klubu prijatelja i pogodnostima koje možete ostvariti članstvom doznajte na linku.

Vaš Bitno.net


Podržite naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 7. prosinca 2017.

Možda vam se svidi