Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju u ožujku!

Tijekom mjeseca ožujka knjiga “Confessio – Ispovijest sv. Patrika” bit će vam dostupna u svim knjižarama Verbuma s popustom od 40 posto! Navedenu knjigu tako ćete moći nabaviti po akcijskoj cijeni od 58,80 kuna!

Autobiografski spis sv. Patrika Confessio, napisan u 5. stoljeću, sačuvan je u cijelosti sve do danas, više od 1 500 godina nakon svojega nastanka, što ga čini jedinstvenim i autentičnim izvorom za poznavanje života toga velikog sveca, kao i za poznavanje kasnoantičke kršćanske misli. Drevni spis, kratak po suvremenim mjerilima, pruža nam fascinantan uvid u život i djelo ovoga iznimnog čovjeka čiji se spomen svake godine slavi širom svijeta. Ovo prvo hrvatsko izdanje toga djela objavljeno je u dvojezičnomu obliku, na latinskomu izvorniku i u hrvatskomu prijevodu, obogaćeno iluminacijama u koloru za jedinstveno čitateljsko iskustvo.

Ovaj je spis izraz moje zahvalnosti zato što me Bog izveo na pravi put i očitovao mi se pa ga mogu veličati i ispovijedati njegova divna djela pred svim narodima pod nebom. (sv. Patrik)


Kako biste ostvarili popust, dovoljno je da pri kupnji u Verbumovoj knjižari pokažete svoju člansku karticu Kluba prijatelja, a ukoliko knjigu odlučite naručiti putem web trgovine, u napomenu je prigodom naručivanja potrebno upisati: “Klub prijatelja Bitno.net”, te upisati članski broj koji se nalazi na kartici.

Verbumove knjižare nalaze se u 11 hrvatskih gradova, a njihov popis možete pronaći ovdje.

Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj potpori!

Vaš Bitno.net