Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju!

Tijekom mjeseca listopada dostupna vam je knjiga Iz dubine naših srca pape Benedikta XVI. i kardinala Roberta Saraha i to uz 40% popusta.

Redovna cijena knjige mjeseca listopada Iz dubine naših srca iznosi 115,00 kn (15,26 €), a cijena s popustom za članove našeg Kluba prijatelja iznosi 69 kn (9,16 €). Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

U vremenu u kojem se Katolička Crkva suočava s mnogobrojnim raspravama, papa emeritus Benedikt XVI. i kardinal Robert Sarah u ovoj knjizi cijeloj Crkvi nude jasnu poruku nade. Namijenjena je svim vjernicima, iskreno progovarajući o svećeništvu, naravi kršćanskoga poslanja i suvremenim duhovnim izazovima, njihova je knjiga snažna i duboko osobna – iz dubine njihovih srcā.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na na ovom linku. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati ovdje.

Vaš Bitno.net