Marijini obroci, humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zemljama svijeta osigurava hranjive obroke na mjestu obrazovanja, nalazi se u izazovnim vremenima kako na mjestima gdje se obroci pružaju, tako i na mjestima gdje se pomoć prikuplja. Zbog pandemije koronavirusa otkazani su mnogobrojni događaji.

No Marijini obroci ipak svojim podupirateljima omogućuju zanimljiv sadržaj na društvenim mrežama. Tako će se danas u 17 sati održati uskrsni koncert vokalno-instrumentalnog sastava Amorose.

Amorose je sastav triju glazbenica osnovan 2015. godine kako bi glazbom slavile Gospodina. Iva, Martina i Mateja svoje široko glazbeno iskustvo stjecale su od najranije dobi. Diplomirale su na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i danas su profesorice u glazbenim školama.

Koncert će se premijerno prikazati na Facebook stranici Marijinih obroka, a pratiti ga možete iz sigurnosti svoga doma putem linka ovdje. “Ovim prigodnim koncertom želimo prijateljima Marijinih obroka pružiti sadržaj koji će im pomoći da ovaj Uskrs obilježe što svečanije i radosnije donoseći nadu u ovim izazovnim vremenima”, kažu iz Marijinih obroka.

Marijini obroci žele vam sretan i blagoslovljen Uskrs, da se na izvoru Uskrsa napunite radošću, nadom i snagom za nove dane i nova dobra djela. Posebnu čestitku šalju i volonteri iz cijele Hrvatske:

Bitno.net