Ured za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije treću godinu za redom organizira “Online duhovnu pripravu za Božić”, a po prvi puta ona će biti u audio-vizualnom obliku. Svećenici Đakovačko-osječke nadbiskupije, njih 28, pripremili su za svaki dan došašća duhovno-meditativnu misao temeljenu na dnevnim liturgijskim čitanjima, objavio je Tiskovni ured nadbiskupije.

Meditacije će biti dostupne na YouTube kanalu Đakovačko-osječke nadbiskupije Missio DJOS i mrežnoj stranici Đakovačko-osječke nadbiskupije. Moderator online duhovne obnove je vlč. Mario Žigman, a za produkciju je zadužen Jerko Abičić. 

Niz video-materijala pod naslovom “Dođi, Gospodine Isuse!” započinje uvodnom riječju đakovačko-osječkog nadbiskupa Đure Hranića. Uslijedit će uvodna meditacija vlč. Žigmana, povjerenika za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, koja će biti objavljena 26. studenoga. Od 1. nedjelje došašća na Missio DJOS svakoga će dana biti dostupna nova duhovno-meditativna misao. A online duhovna obnova bit će zaključena duhovno-meditativnim promišljanjem na sam Božić.