Advent je pred vratima. Vodit će nas Božiću, Bogu koji se nekoć u tijelu rodio i koji nam vazda dolazi. Neprestano On kuca na vrata naših života i želi se nastaniti uvijek iznova u nama. A vrata našeg života mogu se otvoriti samo iznutra. Mi, i samo i jedino mi, imamo ključ koji Bogu otvara naš život.

Ovim duhovnim vježbama htjeli bismo vam pomoći da čujete Boga koji stoji i kuca na vratima vašeg srca. Htjeli bismo vam pomoći da mu još više otvorite svoje živote. Zato vas pozivamo da se prijavite na adventske duhovne vježbe koje će početi prvom nedjeljom došašća, 28. studenoga i završiti na Božić. Svaki dan primit ćete razmatranje na temelju dnevnog evanđelja, a nadamo se organizirati i neke susrete „uživo“ preko facebooka ili youtubea o čemu ćete biti na vrijeme obavješteni.

Razmatranja za ovogodišnji advent pripremili su br. Marinko Klaić, fra Josip Vlašić, fra Antonio Musa i fra Ivan Slišković.

Kao i uvijek do sada, za sudjelovanje u e-duhovnim vježbama trebate se prijaviti. Razmatranja možete primati preko naše besplatne aplikacije koju, ako to još uvijek niste učinili, možete preuzeti za Android OVDJE, a za iOS OVDJE.

Također, razmatranja možete primati i na svoju e-mail adresu ukoliko se prijavite preko obrasca koji se nalazi dolje niže.