SVETA MISA ZA ČLANOVE KLUBA PRIJATELJA

Najavljujemo: Sveta misa za prijatelje portala u Vječnom gradu

Znak posebne zahvale za sve vas koji podupirete naš portal

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Dragi čitatelji, kao što Vam je poznato portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom podržati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za Vas i Vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za Vašu podršku.

Sveta misa za ovaj mjesec bit će slavljena u četvrtak 13. rujna u 17 sati u kapelici svetog Alfonsa Rodrigueza u Kolegiju svetog Roberta Bellarmina, a predvodit će ju o. Mislav Skelin, svećenik Družbe Isusove koji se nalazi na studiju školske pedagogije na Papinskom sveučilištu Salesiana u Rimu.

O. Mislav Skelin rođen je u Zagrebu 1978. godine, a u Družbu Isusovu stupio je godine 2005. Studirao je teologiju na Papinskom sveučilištu Gregoriana, a godine 2011. primio je đakonsko i svećeničko ređenje. Četiri godine bio je na službi u Osijeku kao svećenik u kapelici Presvetog Srca Isusova i vjeroučitelj u Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji, te kao duhovnik zajednice Taize. Od 2015. studira školsku pedagogiju na Papinskom sveučilištu Salesiana u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujemo našem o. Mislavu Skelinu što će slaviti svetu misu na našu nakanu!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ukoliko već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na NA OVOM LINKU. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Vaš Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 13. rujna 2018.

Možda vam se svidi