SVETA MISA ZA ČLANOVE KLUBA PRIJATELJA

Najavljujemo: Sveta misa za prijatelje portala u Vječnom gradu

Znak posebne zahvale za sve vas koji podupirete naš portal

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Dragi čitatelji, kao što Vam je poznato portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom podržati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za Vas i Vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za Vašu podršku.

Tako će 26. svibnja u 18 sati svetu misu na nakanu prijatelja Portala u kapelici Kolegija svetog Roberta Bellarmina slaviti o. Mislav Skelin, svećenik Družbe Isusove koji se nalazi na studiju školske pedagogije na Papinskom sveučilištu Salesiana u Rimu.

 

Tekst nastavlja ispod oglasa

O. Mislav Skelin rođen je u Zagrebu 1978. godine, a u Družbu Isusovu stupio je godine 2005. Studirao je teologiju na Papinskom sveučilištu Gregoriana, a godine 2011. primio je đakonsko i svećeničko ređenje. Četiri godine bio je na službi u Osijeku kao svećenik u kapelici Presvetog Srca Isusova i vjeroučitelj u Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji, te kao duhovnik zajednice Taize. Od 2015. studira školsku pedagogiju na Papinskom sveučilištu Salesiana u Rimu.

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ukoliko već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na NA OVOM LINKU.

Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati ovdje.

Vaš Bitno.net


Podrži naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Saznaj više na ovom linku!

Objavljeno: 24. svibnja 2017.

Možda vam se svidi