Ostaooo saaam sasviiim saaaam

daa leeežim na suncuuuuu

Stani malo, ostao si sam ležat par sati na suncu, uhvatio si boje i svima pokaza nove cvike… Sam je i Kevin u kući i Pale na svijetu pa ne pjevaju o tome…

Možda te ljutnja na nekoga ili nešto tjera da se osamljuješ, a možda si takav da više voliš samoću nego društvo. Uostalom, zašto svi uvijek razmišljaju o samoći u kontekstu ljubavnih odnosa? Zašto se ljudi boje samoće? Kako se uopće boriti i nositi sa samoćom? Je li izgradnja karijere opravdanje za samoću? Znaš onaj đir: “Ona je arhitektica, nije se imala kad udat.” Na kraju krajeva, možeš li se ostvariti u životu ako si sam?

Okej, ovo su stvarno teeeška pitanja. Na njih ne može odgovoriti bilo tko. Najbolji kandidat za ovu temu franjevac je provincije Presvetog Otkupitelja, župnik je župe svetog Jeronima na Meterizama u Šibeniku i Sinjanin velikoga srca. Draga publiko, s radošću nam u siječnju dolazi fra Ante Bešlić, a tema kojom ćemo se baviti je samoća. Susret nosi naslov “Zašto sam ostao sam?”, a na ova i mnoga druga pitanja odgovorit će nam upravo ovaj franjevac.

Po dobrom, starom običaju, za skečeve, lošu glumu i prosječne filmiće zadužena je produkcija Hrvatskoga nadzemlja, odnosno dobri i vrijedni pajdaši Nadzemljaši. Susret će glazbeno animirati zbor mladih župe Gospe u Siti iz Podstrane.

Vaš je zadatak doći 18. siječnja u 20:30 sati u Veliku dvoranu nadbiskupskog sjemeništa poslušati i pogledati što vam spremamo. Evo, obećajemo da ćemo se potrudit!

Vidimo se!