Tko daruje, prima; tko traži, nalazi.

Tijekom adventa svi tražimo način kako ispuniti srca svojih dragih. Marijini obroci pružaju nam priliku pokloniti nešto i onima najmanjima kojima dar život znači. Pridružite nam se povodom Velikog obiteljskog Božića te postavite mjesto za svojim blagdanskim stolom za još jednog gosta hraneći ga cijele školske godine donacijom od 132 kn.

Marijini obroci i ove godine pokreću božićnu kampanju pod nazivom Advent s Marijinim obrocima – Radost se množi dijeljenjem.  Od 2. do 17. prosinca u Info centrima Marijinih obroka, u Zagrebu i Slavonskom Brodu, svi podupiratelji i prijatelji Marijinih obroka moći će, uz prigodne aktivnosti, biti dio Adventa Marijinih obroka. Prigodne aktivnosti uključuju: kušanje kaše, koja u našim programskim zemljama školarcima donosi nadu i radost; prikazivanje nadahnjujućih filmova s nekim novim, ali i nekim otprije poznatim pričama o obrocima, ljubavi i nadi koja mijenja živote; čitanje knjige; kviz; fotografiranje te mnogobrojna druženja.

Kroz videa tijekom adventa naši gosti, poznate osobe iz društvenog života, pomažu u širenju priče o Marijinim obrocima i podizanju svijesti  o siromaštvu.

Gdje bolje ubrati radost negoli prilikom druženja s prijateljima, obitelji ili posebnom osobom pokraj drvca Marijinih obroka. Ukrasi na božićnom drvcu Marijinih obroka svake su godine izrađeni s posebno velikom pažnjom, a svaki naš posjetitelj moći će s drvca uzeti ukras kao uspomenu. Najmlađe će posebno veseliti Sajam igračaka za Sv. Nikolu u Info centrima u Zagrebu i Slavonskom Brodu gdje će podupiratelji moći odabrati igračku za svoje mališane i, uz simboličnu donaciju, osigurati jednom djetetu obrok u školi.

Tko hrani drugoga, hrani i svoju dušu – zato će Marijini obroci tijekom adventskog vremena imati prigodna dnevna razmatranja koja će nam pomoći pripremiti srca za Božić. Za sve vas, koji ste u vječnoj potrazi za onom posebnom sitnicom koja izmamljuje osmijeh voljene osobe, tu su prigodni pokloni Marijinih obroka koje možete pronaći na našoj mrežnoj stranici.

Budite i vi dio Adventa s Marijinim obrocima i umnožite radost dijeljenjem s onim najmlađima i najpotrebitijima.

Za sve dodatne informacije javite se na info@marysmeals.hr ili na broj telefona 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.