SUSRET HRVATSKOG NADZEMLJA

VIDEO Svjedočanstvo sestre Josipe koja je s Bogom smršavila više od 70 kilograma: Vježbanje je najlakši dio jer je debljina samo posljedica nečeg drugog

Časna sestra Josipa Otahal pružila je svoje svjedočanstvo o problemu pretilosti na susretu Hrvatskog nadzemlja pred punom dvoranom mladih. Sestra Josipa, koja je u jednom trenutku imala 162 kile, istaknula je kako je debljina zapravo posljedica drugih problema tj. poremećaja prehrane koji ima temelje u nesigurnosti, pretjeranoj emocionalnosti te drugim emocionalnim problemima i ranama. U borbi sa svojim problemom ona je koristila tzv. “cjeloviti pristup” koji je osim fizičke komponente uključivao i pomoć stručnjaka, kao i duhovnu komponentu. Tako je uz Božju pomoć i pomoć ljudi oko sebe uspjela ozdraviti na tjelesnom, duhovnom i emocionalnom području te izgubiti više od 70 kilograma. Pogledajte njezino zanimljivo svjedočanstvo.

s. Josipa Otahal o problemu pretilosti – Svjedočanstvo

Časna sestra Josipa Otahal pružila je svoje svjedočanstvo o problemu pretilosti te je mladima u punoj dvorani prenijela svoj problem s kojim se dugo godina hrvala i na koncu izborila.

Posted by Hrvatsko Nadzemlje on 26. lipnja 2017

Tekst nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Podržite naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 29. lipnja 2017.

Možda vam se svidi