U tijeku akcija Uzmi 3 – Plati 2 u svim knjizarama Verbum

Dobru vijest za sve ljubitelje dobrih i korisnih knjiga prenosimo iz priopćenja za javnost nakladne kuće Verbum.

Od 15. siječnja do 15. Veljače 2013.  u svim Verbumovim knjižarama odvija se akcija “Uzmi 3 – Plati 2”, tijekom koje u bilo kojoj od 12 Verbumovih knjižara možete birati iz ponude od preko 370 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige jedna će biti besplatna. (Kod kupnje tri knjige besplatna je ona s najnižom cijenom.)

Ovu pogodnost u naznačenom razdoblju možete ostvariti u bilo kojoj od 12 Verbumovih knjižara: u Splitu, Zagrebu (Kaptol i Teslina ulica), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima.Točne lokacije i kontakte Verbumovih knjižara možete pogledati ovdje: http://verbum.hr/verbum-knjizare/.

Valja istaknuti da isti popust za Verbumova izdanja vrijedi i za kupnju u najvećoj hrvatskoj vjerskoj web knjižari www.verbum.hr. U njoj knjige možete naručiti i telefonom i mailom, a platiti ih pouzećem, uplatom na račun ili karticom. Dostava s odvija brzom kurirskom službom i besplatna je za narudžbe iznad 200 kn za područje RH.

Ako vas dakle zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade posjetite knjižare Verbum i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže. Cjelokupnu ponudu Verbumovih knjiga koje su na akciji pogledajte ovdje.

K. S. | Bitno.net