Raspisan natječaj za “Don Bosco fest 2013”

Povjerenstvo za pastoral mladih i zvanja Hrvatske salezijanske provincije raspisalo je natječaj za festival duhovne glazbe “Don Bosco fest 2013”. Festival će se održati u subotu 26. siječnja 2013. godine u 20 sati u crkvi Marije pomoćnice na Knežiji, Omiška 10 u Zagrebu.

Cilj je festivala okupiti mlade talentirane tekstopisce, skladatelje i pjevače da u duhu don Bosca slave Boga, da pjesmom izriču molitve Nebeskom Ocu te da očituju vlastito iskustvo vjere. Festival je revijalnog karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječaj je otvoren do 1. prosinca a prijave se šalju elektroničkom poštom. Prijavi treba priložiti tekst pjesme uz snimku (ne studijsku) vokala i pratnje jednog ili više instrumenata. Pristigle pjesme preslušat će i procijeniti festivalska komisija, a rezultati će biti objavljeni najkasnije do 20. prosinca.

Sudionici festivala trebaju ispuniti sljedeće uvjete: napisati i uglazbiti pjesmu sa salezijanskom tematikom (don Bosco, Marija pomoćnica, Dominik Savio, Marija Domenica Mazzarello, Oratorij i sl.); pjesma ne smije biti ranije objavljivana na nosačima zvuka, niti javno izvođena; pjesma ne smije biti dulja od 4 minute. Tekst pjesme i notni zapis treba dostaviti elektroničkom poštom na adresu sibarici@gmail.com, a ukoliko to nije moguće poštom. Autori teksta i glazbe ne mogu prijaviti više od dvije pjesme. Dob izvođača može biti od 16 do 29 godina i ne mogu izvoditi više od jedne pjesme. Uz prijavu je potrebno dostaviti i kratku biografiju izvođača s adresom, brojem telefona i imenom kontakt-osobe. Ukoliko se prijave za natječaj šalju poštom, adresa je: Povjerenstvo za pastoral mladih i zvanja, Omiška 8, 10000 Zagreb. Dodatne obavijesti mogu se dobiti u uredu Povjerenstva za pastoral mladih i zvanja, na telefon 098 165 7877 ili putem e-maila sibalici@gmail.com. (ika/bitno.net)


Objavljeno: 27. listopada 2012.

Možda vam se svidi