Hrvatski lanac vjerskih knjižara Verbum objavio je top ljestvicu najtraženijih knjiga u njihovim knjižarama i web knjižari www.verbum.hr.  Top ljestvica se odnosi na veljaču, a na njoj su naslovi s raznih područja i za različite životne dobi i interese.  Tako će među ovih deset zanimljivih naslova i dobrih preporuka za čitatelje svatko moći naći nešto za sebe.

Verbum

Na vrhu top ljestvice smjestila se apostolska pobudnica “Evangelii Gaudium – Radost evanđelja” o naviještanju evanđelja u današnjem svijetu. Na drugom mjestu nalazi se knjiga “Sve o anđelima” Paula O’Sullivana, a na trećem “Nada grješnika” o. Victora Siona, autora uspješnica “Živjeti sadašnji trenutak” i “Predanje Bogu”.  Slijedi je knjiga “Papa Franjo o životu i vjeri”, razgovor Sergia Rubina i Francesce Ambrogetti s Jorgeom Bergogliom, zahvaljujući kojem je moguće upoznati papu Franju izbliza. Na petom je mjestu “Padre Pio – čudesni život” Renza Allegrija koja na osobit način osvjetljava život ovoga sveca. Na šestom je mjestu knjiga “Brak za novo vrijeme” Antonia Vázqueza  nastala iz dvadesetpetogodišnjeg iskustva bračnog savjetovanja, a na sedmom “New age i kršćanstvo”, jedinstveni enciklopedijski priručnik u Hrvatskoj već prepoznatljivog autora i istraživača Novoga doba i alternative dr. sc. fra Josipa Blaževića. Na osmom mjestu smjestila se knjiga “Ne dajte da vam ukradu nadu!” pape Franje, a na devetom mjestu nalazi se knjiga “Ispovijest londonskoga gangstera” koja donosi dojmljivo svjedočanstvo Johna Pridmorea o životnom putu od londonskog podzemlja do obraćenja. Na desetom mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u veljači smjestila se knjiga Alexandrea Havarda “Istinsko vodstvo” koja nudi konkretnu i praktičnu metodu za autentičan nutarnji rast i ostvarenje životnoga poslanja, bivajući tako vrlo koristan vodič prema osobnoj izvrsnosti.

Sve navedene naslove možete osim u knjižarama Verbum možete pronaći i nabaviti i na internetskoj web knjižari www.verbum.hr, gdje ih možete virtualno prolistati i o njima više saznati.

K.S. | Bitno.net