Posljednjeg dana 2022. godine, na blagdan svetoga pape Silvestra, preminuo je veliki papa emeritus Benedikt XVI. Godinama je u tišini molitvama podupirao Crkvu, a prije toga je desetljećima kao teolog i papa svojim promišljanjima, knjigama i katehezama neumorno gradio i osnaživao autentičnu kršćansku misao.

Ujedinjeni u molitvama sa svim vjernicima da mu Gospodin otvori vrata Kraljevstva nebeskoga o kojem je tako žarko propovijedao, pisao i svjedočio želimo istovremeno sa zahvalnošću svrnuti svoj pogled na veliku teološku i duhovnu baštinu koju je Joseph Ratzinger – Benedikt XVI. podario svijetu. Naime ovaj ponizni radnik u vinogradu Gospodnjem nije bio samo jedan od značajnih papa našega doba nego i jedan od najvećih teologa, koji je dao izniman doprinos teologiji, duhovnosti kao i kršćanskom pogledu na čovjeka i društvo. Njegova su promišljanja duhovno obogatila milijune vjernika, a i danas su iznimno aktualna.

Imajući to na umu, a u želji da djela Benedikta XVI. približimo što širem krugu ljudi, odučili smo pod geslom „Upoznajte misao Benedikta XVI.“ u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr omogućiti poseban popust na sva njegova djela i to u periodu od 2. do 14. siječnja 2023. godine.

Tijekom tog razdoblja sve dostupne knjige pape emeritusa Benedikta XVI. objavljene u izdanju Verbuma bit će moguće nabaviti po posebno povoljnim uvjetima, kako bi što više čitatelja imalo prigodu nadahnuti se tekstovima ovog velikana kršćanske misli.

U ovom trenutku u Verbumovim knjižarama dostupno je više od 20 knjiga Benedikta XVI., a za jednu kupljenju knjigu ostvaruje se popust od 10%, za dvije ukupni popust od 20%, za tri ukupni popust od 30%, za četiri ukupni popust od 40%, te za pet i više knjiga ukupni popust od 50%.*

Vjerujemo da će ova prigoda mnogima poslužiti da bolje upoznaju misao Benedikta XVI. i da ih njegova djela obogate.

Popis njegovih knjiga u izdanju Verbuma možete pronaći na linku ovdje.


*Navedeni popust odnosi se isključivo na knjige Benedikta XVI. objavljene u izdanju Verbuma. Popust se ne može se kombinirati s drugim popustima i akcijama i članskim pogodnostima kluba Verbum.