Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju!

Tijekom studenog dostupna vam je knjiga Ono što pakao nije Alessandra D’Avenije i to uz 40% popusta.

S uvjerljivošću svjedoka i snagom pisca Alessandro D’Avenia, ugledni talijanski književnik poznat diljem svijeta po romanu Bijela kao mlijeko, crvena kao krv, opisuje život iznimna čovjeka, don Pina Puglisija, koji nam na stranicama ovoga sjajnog romana progovara mirnim, ali nepopustljivim glasom u korist onih najslabijih i s osmijehom koji se nije ugasio čak ni pred vlastitim ubojicom. D’Avenia majstorskim književnim perom oslikava snažan, nezaboravan portret jedinstvenoga i kontradiktornog grada, društva ugušena šutnjom, ali ipak sposobna za nenadmašna djela hrabrosti.

Redovna je cijena knjige mjeseca studenog Ono što pakao nije 140 kn, a cijena s popustom za članove kluba Verbum iznosi 84 kn. Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na NA OVOM LINKU. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Vaš Bitno.net