Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju!

Tijekom mjeseca veljače dostupna vam je knjiga Kako moliti i to uz 40% popusta.

Redovna cijena knjige mjeseca veljače Kako moliti iznosi 89 kn, a cijena s popustom za članove Kluba prijatelja iznosi  53,40 kn. Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Otac Gabriel Bunge, monah pustinjak s darom duhovnoga razlučivanja i dubokim poznavanjem pustinjskih otaca, u ovomu djelu s velikom mudrošću i iskustvom govori o važnosti jedinstva onoga što vjerujemo i onoga što izražavamo u svojoj molitvenoj praksi. U knjizi Kako moliti nanovo otkrivamo dragocjeno blago načina, metoda i stavova osobne molitve u skladu s praksom i spisima crkvenih otaca i drevnom kršćanskom predajom.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na na ovom linku. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati ovdje.

Vaš Bitno.net