Knjiga Ivan Pavao II. – Tajna Karola Wojtyle vodi nas u neposrednu blizinu sv. Ivana Pavla II. počinjemo shvaćati u čemu su bile njegova snaga i tajna.  

Andreas Englisch gotovo je osamnaest godina kao novinski izvjestitelj pratio papu Ivana Pavla II. u Vatikanu na njegovim putovanjima diljem zemaljske kugle. Na izrazito zoran i zanimljiv način on opisuje što se uistinu odigrava iza kulisa crkvene države i kako je ovaj papa osvojio srca ljudi iz cijeloga svijeta.

Knjiga Ivan Pavao II. – Tajna Karola Wojtyle je biografija koja plijeni jedinstvenim uvidima, obiljem humora i iznimnom sugestivnošću. „Vidio sam papu kako se smije i kako plače. Gledao sam ga kako očajava, bio sam nazočan kad je činio pogreške i onda kad ih je pokušavao ispraviti, i bilo mi je dopušteno s njime o tome razgovarati. Saznao sam što ljuti Ivana Pavla II. i što ga gnjavi. Znao sam što je jeo, što bi rado činio, ali mu nije bilo dopušteno činiti, i ponekad sam vjerovao da sam naslutio o čemu je sanjao. Papa je dugo bio moj posao, ništa više, dok odjednom nije prestao biti samo posao“, napisao je u samom uvodu autor koji je na 290 stranica ove knjige donio predivnu sliku svetoga pape Ivana Pavla II.

Knjigu Ivan Pavao II. – Tajna Karola Wojtyle članovi Kluba prijatelja portala bitno.net do kraja listopada mogu kupiti po 30 % nižoj cijeni (73,83 kn odnosno 9,8 € umjesto 105,48 kn odnosno 14 €) u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr s pomoću promo koda koji će primiti putem posebnog newslettera.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.