Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju!

Tijekom mjeseca kolovoza dostupna vam je knjiga Spiritisti Roberta Hugha Bensona to uz 40% popusta.

Redovna cijena knjige Spiritisti je 140 kn, a cijena s popustom za članove Kluba prijatelja portala Bitno.net iznosi 84 kn.

U romanu smještenu u svijet engleske aristokracije s početkom 20. stoljeća, stilski iznimno lijepo napisanu, Robert H. Benson, genijalni autor bestselera Gospodar svijeta, u napetoj radnji majstorski je opisao mnoge i danas aktualne teme: zanimanje za istočnjačke filozofije, ezoterizam, spiritizam i magiju u svim njezinim oblicima te proročanski navijestio bujanje new age religioznosti. Osim što daje stvarnu sliku toga okultnog svijeta, roman duboko psihološki ponire u stvarnost oplakivanja i beznadnosti te ukazuje na načine na koje se čovjek može nositi sa životnim bolima. Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na na ovom linku.