Zbog velikog interesa javnosti, gostovanje redatelja Chucka Konzelmana i Caryja Solomona i pretpremijera filma “Neplanirano” (Unplanned) održat će se u organizaciji udruge U ime obitelji dva dana zaredom – u četvrtak 21. studenoga i u petak 22. studenoga u Zagrebu.

Pretpremijera filma u petak 22. studenoga je rasprodana u samo nekoliko dana, pa će se gostovanje redatelja i pretpremijera održati i u četvrtak, 21. studenoga u Kinu Forum, SD Stjepan Radić u 19 sati.

Ulaznicu za pretpremijeru u četvrtak 21. studenoga gledatelji mogu kupiti na ulaznice.hr ili na njihovim prodajnim mjestima.

Film “Unplanned” prikazuje životnu priču Abby Johnson, bivše ravnateljice klinike Planned Parenthood, koja je od zagovarateljice pobačaja postala zagovarateljica prava na život.

U SAD-u i Kanadi “Unplanned” je zaradio više od 19 milijuna dolara, što potvrđuje uspjeh ovog biografskog filma i pokazuje postojanje velikog interesa javnosti za prikazivanjem Abbyjine životne priče.

Film se do sada prikazivao u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji i Irskoj, počeo se prikazivati u Nizozemskoj i od 1. studenoga u Poljskoj, gdje je peti film po gledanosti, a od ožujka 2020. moći će se gledati u Španjolskoj. Nadamo se da će veliki interes javnosti za film “Unplanned” prepoznati i hrvatski distributeri i kinoprikazivači poput Cinestara te da ćemo Abbyjinu priču uskoro moći gledati diljem Hrvatske.

Knjigu “Neplanirano” po kojoj je snimljen istoimeni film možete nabaviti OVDJE.

Bitno.net