Nekoliko tjedana nakon veličanstvenog koncerta ‘Progledaj srcem‘, Laudato TV pohvalila se još jednim značajnim uspjehom.

Naime, najgledanija katolička i obiteljska televizija u Hrvatskoj dobila je srebrnu plaketu od YouTubea zbog prijeđenog broja od 100 000 pretplatnika.

YouTube kanal u službi je televizije i uvijek prati sadržaj koji se prenosi na našoj televiziji. Mnogo gledatelja želi određenu emisiju pogledati kasnije i podijeliti ju sa svojim bližnjima i poznanicima. On nije sam sebi svrha, nego je u službi ljudi. On mora svakodnevno evangelizirati i biti tu na veću slavu Božju. Trenutačno imamo sveukupno više od 46 613 362 pregleda na našem kanalu. Svi ti pregledi rezultat su dugogodišnjeg rada Laudato televizije”, poručio je Filip Panza, mrežni novinar.

Uz YouTube kanal, Laudato ima i svoj Vimeo profil koji služi za emisije koje su otvorene za Klub prijatelja Laudato televizije. Od društvenih mreža tu su Facebook stranicaInstagram stranica, Twitter i nedavno otvoreni profil na TikToku.

Laudato TV utemeljila je Ksenija Abramović, koja i danas obnaša ulogu direktorice televizije. Njezinu životnu ispovijest za Bitno.net možete pročitati OVDJE i OVDJE.

Čestitamo kolegama na velikom uspjehu!