Svjedočanstvo katoličkog para iz Michigana, Nicole i Austin LeBlanc, dotaknulo je brojna srca. Naime, oni su krajem travnja za EWTN ove godine progovorili o trenutku kada su doznali da trudna Nicole nosi sijamske blizanke.

Naime, dvije djevojčice, koje su još u trudnoći nazvali Rachel Clare i Maria Therese, dijelile su srce i brojne druge glavne organe. Liječnici su trudnoću odmah ocijenili rizičnom i bračnom paru predložili prekid trudnoće. Roditelji su ih odbili, a Nicole je čak izjavila kako “zna da nosi dvije posebne djevojčice”.

Porod carskim rezom prvotno je bio zakazan za početak lipnja, ali liječnici su odlučili pomaknuti operaciju jer se napredak djevojčica, posebice njihova zajedničkog srca, počeo usporavati. Stoga su LeBlancovi svoje djevojčice upoznali mjesec dana ranije, odnosno 16. svibnja. Nicole je rodila u 32. tjednu trudnoće.

Djevojčice su rođene žive te su odmah krštene i krizmane. Nicole je kasnije na Instagramu objavila fotografiju s djevojčicama i napisala: „Živjele su oko sat vremena. Moje curice su bile voljene i pažene do posljednjeg trenutka. Sve što su u životu upoznale bila je Austinova i moja ljubav prema njima. Bog ih je tako lijepo stvorio u mojoj utrobi. Bila je apsolutna čast i privilegija nositi ih što sam duže mogla. Njihovi su životi dirnuli mnoge i moja je obitelj primila nevjerojatnu podršku“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nicole LeBlanc (@nicolita_d)