Isaac Seraphin, Nancy i Nathan Webb odrasli su u brojnoj obitelji s 12-ero djece u mjestu Toowoombi u Australiji. Njihovi roditelji, Paul i Fiona Webb, svoju su djecu odgajali u katoličkoj vjeri,  s njima svakodnevno molili krunicu, poticali ih na čitanje životopisa svetaca te im bili primjer u sakramentalnom životu.

Fotografija troje njihove djece snimljena je na prvim zavjetima 21-godišnjeg Isaaca. Naime, on je nedavno završio novicijat franjevaca kapucina, a svoju svećeničku i redovničku formaciju nastavit će na studiju teologije u Melbourneu. Isaac se nalazi u sredini fotografije.

S njegove lijeve strane je otac Nathan Webb, Isaacov stariji brat, koji je u lipnju ove godine u tamošnjoj katedrali svetog Patrika zaređen za svećenika.

S desne strane je njihova sestra Nancy, koja je postavši redovnica uzela ime Rose. Ona danas živi i djeluje kao časna sestra u New Yorku.

Fra Isaac je za The Catholic Leader izjavio kako je u svojoj kući naučio da se “ne moli samo u crkvi”, nego molitva treba biti sastavni dio svakodnevnog života, gdje god se čovjek nalazio i što god radio.

“Prelazak u redovničku zajednicu za mene je također bio potpuno prirodan korak jer sam gotovo sve to već radio kod kuće – molili smo časoslov i živjeli kao zajednica”, kaže mladi franjevac.