81e7711c-fe50-4af5-9c9c-9677900f2a0d

Udruga Ime dobrote organizira koncert popularne duhovne glazbe pod nazivom Progledaj srcem, koji će se održati u četvrtak, 27. studenog 2014. u 20 sati, u dvorani Kornati Hypo centra u Zagrebu. Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije. Cilj je upoznati širu javnost o važnom projektu televizije koja će promovirati kršćanske vrednote.

Bit će to jedan od prvih samostalnih koncerata popularne duhovne glazbe u Hrvatskoj koji će okupiti istaknuta imena hrvatske glazbene scene, a to su: Ivana i Marija Husar, Nina Badrić, Alan Hržica, Božja pobjeda, Apostoli mira, Čedo Antolić i zbor HRID, Mihovil, VIS Proroci, VS Matheus i Božja slava bend.

Izvođači će pjevati pjesme koje već dugo osvajaju srca ljubitelja duhovne glazbe, pa će se tako čuti pjesme poput „Nek pada“, „Kako da te ne volim“, „Srce predajem ti“ i brojne druge zbog kojih će koncert biti zajednička cjelovečernja proslava Gospodina. Duhovni nagovor vodi pater Ivan Ike Mandurić, a voditelj je Marin Periš.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kn, a možete ih nabaviti i na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

Croatia Records: Bogovićeva 5
Knjižare Verbum: Kaptol 29, Teslina 11
Knjižara BTB: Vlaška 39
Galerija Laudato: Importanne galerija, Iblerov trg 10
Online prodaja: galerije.laudato.hr

Online kupljene ulaznice možete podići sat vremena prije koncerta u Hypo centru, Slavonska avenija 6, Zagreb, uz predočenje isprintane potvrde o uplati.

Laudato.hr | Bitno.net