UNATOČ PREDVIĐANJIMA LIJEČNIKA

Beba prerano rođena sa samo 370 grama preživjela porod, sada je na putu oporavka

Sada je Jared na putu oporavka, iako liječnici još nisu spremni potvrditi kako je prerani porod prošao bez posljedica. Njegova majka Ellon Smartt očekuje da će Jared biti pušten iz bolnice u studenom, kada je bio predviđen termin poroda. Molimo se da tako i bude

Foto: Facebook

Beba rođena četiri mjeseca ranije, koja je tada težila tek 370 grama, preživjela je porod, a sada dobiva na težini, izvijestili su američki mediji o skoro pa čudesnom slučaju dječaka iz američke savezne države Iowe.

Kako piše Aleteia, Jared Wesley rođen je kada je njegova mama bila u 23. tjednu trudnoće. Osjetila je trudove, nakon čega je žurno otpremljena u bolnicu, a mali Jared je rođen nakon carskog reza. Liječnici su strahovali da beba neće preživjeti porod i neće moći disati sama, ali Jared ih je razuvjerio. Rođen je s težinom koja iznosi tek jednu desetinu prosjeka normalne težine novorođenčeta.

To se dogodilo 11. srpnja. Sada je Jared na putu oporavka, iako liječnici još nisu spremni potvrditi kako je prerani porod prošao bez posljedica. Njegova majka Ellon Smartt očekuje da će Jared biti pušten iz bolnice u studenom, kada je bio predviđen termin poroda. Molimo se da tako i bude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

After an emergency C-Section.. HE MADE IT! Everything is looking great! Heartbeat, blood pressure,lungs are strong 💪🏾….

Opublikowany przez Jordan Morrow Czwartek, 11 lipca 2019

 

Podsjetimo, nedavno smo pisali o djevojčici rođenoj u 23. tjednu trudnoće sa samo 245 grama.

Beba je rođena u prosincu prošle godine, a liječnici su njezinom ocu nakon poroda prognozirali da neće preživjeti više od jednog sata. Međutim, malena se zainatila i početkom ovog mjeseca, nakon polugodišnje hospitalizacije, otpuštena je svojoj kući.

Napomenimo, u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj abortus je dopušten sve do 24. tjedna trudnoće, a zbog medicinskih razloga i nakon toga.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 6. kolovoza 2019.

Možda vam se svidi