U ispunjenom kafiću Žabac na Zagrebačkoj „Savi“ održan je 2. Let Love Eho radio party! Mladi vjernici odlično su se zabavili slaveći Gospodina, igrajući kvizove, plešući na ritmove odlične duhovne glazbe, upoznavajući se i družeći.

Za dobru atmosferu i slavljenje bili su zaduženi Paula Garić, Dominik Grgić, Đuro i Pava Ravenšćak te Domagoj Čondrić, a DJ Filip Trčak u pauzama je osim hrvatske puštao i odličnu stranu duhovnu glazbu.

Prvi online katolički radio za mlade pokrenuli su Marko Matijašević, predsjednik udruge Eho i voditelj zajednice mladih Eho te Marijeta Martić, voditeljica evangelizacijskog projekta Chance to walk. Let Love Eho radio online je radio za mlade koji pušta isključivo duhovnu glazbu, kako hrvatsku, tako i stranu. Postoji mnogo prekrasnih duhovnih pjesama za koje mladi nisu čuli pa je cilj radija upoznati slušatelje upravo s takvom glazbom. Ciljaju ponajprije na mlade koje nastoje evangelizirati putem radija, ali i na društvenim mrežama.

Cilj ovakvih partyja na kojima se pušta samo duhovna glazba je upoznati mlade s kršćanskim pjesama i izvođačima duhovne glazbe. Na partyjima Let Love Eho radija mladi iz raznih zajednica međusobno se upoznaju, druže i slave Gospodina.

Na svakom partyju pjevaju različiti izvođači uz čije pjesme mladi okupljeni u kafiću pjevaju i plešu. Mlade također nastoje upoznati s vjerskim sadržajem kroz kvizove čiji pobjednici osvajaju vrijedne nagrade. Vlasnici mnogih kafića u Zagrebu primijetili su njihov rad i rado se odazivaju na njihov poziv da u njihovim kafićima održe novi Let Love Eho radio party!

Let Love Eho radio u vrlo je kratkom roku postao primijećen i slušan kod mladih. Cilj ovog radija, osim upoznavanja mladih s modernom duhovnom glazbom, je i da mladi iz raznih župa i zajednica imaju priliku predstaviti svoje projekte i radove te da se međusobno upoznaju i povezuju. Svoje radijske emisije objavljuju na YouTube kanalu LetLoveEhoradio, gdje možete pogledati i glazbenu emisiju „Šaljivi ton“ u kojoj se često pojavljuju glazbenici s hrvatske duhovne glazbene scene.

Sljedeći Let Love Eho radio party održat će se u rujnu. Za sve obavijesti zapratite njihove društvene mreže, https://www.instagram.com/letloveehoradio/, a radio možete slušati preko ovog linka, https://ehoprojekt.com/let-love-echo-livestream/  također od rujna.