uimeobitelji_za

Građanska inicijativa „U ime obitelji“ poziva sve građane da, bez obzira na različite provokacije, izražavaju poštovanje prema svim različitostima u hrvatskom društvu. Hrvatska je slobodna zemlja slobodnih ljudi koji imaju pravo, u skladu sa zakonom, izražavati svoje mišljenje. Pozivamo sve građane da dostojanstveno, baš kao što su to činili i proteklih 6 mjeseci, ne odgovaraju na uvrede, provokacije i pokušaje referendumske antikampanje da izazove sukobe i ekscese.

Građanska inicijativa „U ime obitelji“ u dogovoru s volonterima širom Hrvatske poziva građane da izbjegavaju bilo kakve skupove i da ne nasjedaju na moguće provokacije. U mnogim hrvatskim gradovima u subotu i nedjelju, građani koji su ZA brak kao životnu zajednicu žene i muškarca, družit će se na kavi između podneva i 14 sati (informacije možete pronaći na našim mrežnim stranicama i Facebooku).

Pozvali smo sve volontere i podupiratelje da na bilo kakve provokacije i uvrede ne odgovaraju. Nedjelja, 1. 12. 2013., prvi je građanski referendum u posljednje 23 godine. Drago nam je da smo svi zajedno omogućili referendum na kojem će svi građani, i oni koji su za i oni koji su protiv, moći izraziti svoje mišljenje o braku. Nemojmo dozvoliti da nam bilo tko pokvari naš festival demokracije.

uimeobitelji.net