Jučer je dr. Judith Reisman s režiserom Timothyjem Tateom i istražiteljem Thomasom Hampsonom gostovala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu gdje ih je predstavio dekan Davor Miličić, izvijestila je stranica Zdravstveni odgoj.

Puna dvorana Medicinskog fakulteta na kraju predavanja pozdravila je Judith i druge goste gromoglasnim pljeskom. U svom je obraćanju dekan Miličić osudio djelo Alfreda Kinseyja istaknuvši kako kao Medicinski fakultet moraju osporiti ideju koju je promovirao Kinsey, a to je da su djeca seksualna bića od rođenja. Također je istakao činjenicu da je autor 4. modula zdravstvenog odgoja za djecu u Hrvatskoj dr. Štulhofer u Dubrovnik pozvao pedofile te surađivao s jednim pedofilom iz akademskih krugova.

Obraćajući se na predavanju usmjerenom protiv pedofilije koje je promovirala građanska inicijativa “Ne dirajte djecu!”, akademik Miličić pozvao je osoblje i studente Medicinskog fakulteta da se očituju protiv doktrine kontroverznog američkog seksologa Alfreda Kinseya – što bi u konačnici miniralo politiku oko tzv. spolnog odgoja koji ulazi u hrvatske škole.

“Kao Medicinski fakultet mi moramo osporiti ideju koju je promovirao Kinsey, a to je da su djeca seksualna bića od rođenja. To je katastrofa”, istaknuo je Miličić.

U svibnju prošle godine Ustavni sud je izbacio kurikulum iz škola, savjetujući Ministarstvo da se provede javna rasprava prije nego ga ponovno uvede. Jučer je ministar obrazovanja naložio svim osnovnim školama i vrtićima da ignoriraju i opstruiraju Građansku inicijativu “Ne dirajte djecu!”.

Osudivši temelj Kinseyeva kurikuluma tzv. spolnog odgoja dekan Miličić našao se u direktnom sukobu stavova s ministrom Željkom Jovanovićem, inače bivšim studentom Medicinskog fakulteta.

Gotovo 200 studenata i osoblja fakulteta slušalo je u četvrtak, 29. svibnja, predavanje američke znanstvenice dr. Judith Reisman, stručnjaka za otkrivanje pedofilskih mreža te bivšeg detektiva Thomasa Hampsona i britanskog TV novinara Tima Tatea.

Osoblje i studenti Medicinskog fakulteta pozvani su dati potporu novoj međunarodnoj rezoluciji Judith Reisman Rezolucija 1: “Ne dirajte djecu!” – koja je ovaj tjedan upućena iz Zagreba – a u kojoj se od UN-a traži preispitivanje Kinseyeva Instituta koji promiče Kinseyeve tvrdnje kako djeca mogu profitirati od seksualnih zlostavljanja pedofila.

Zdravstveni odgoj | Bitno.net