Hrvatska provincija Karmelićanki BSI se obraća svim prijateljima s molbom da im pomognu u u izgradnji bolje budućnosti djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Njihov apel prenosimo u cjelosti:

“Poštovani i dragi prijatelji Kuće sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu!

Ovim putem želimo svima zahvaliti za svaki dosadašnji oblik suradnje i pomoći koju nam pružate u našem radu s djecom bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Vašim doprinosom njihovi životi i svakodnevica obojeni su sitnim radostima i nadom u bolje sutra. Bez vaše pomoći ne bismo mogli pružiti sretnije djetinjstvo svima koji kod nas nalaze svoj privremeni dom. Zato vam svima od srca hvala!

Sve nas posljednjih tjedana i mjeseci na ovaj ili onaj način pogađaju teškoće izazvane širenjem pandemije koja nije zaobišla ni našu zemlju. Mi u Zagrebu dodatno smo pogođeni potresima koji su uvelike oštetili i našu zgradu u kojoj se nalaze prostorije Kuće sv. Terezije od Malog Isusa. Kao i većina građevina u starom dijelu grada ni mi nismo pošteđeni oštećenjima zbog kojih smo morali iseliti iz prostorija u kojima smo donedavno živjeli i radili. Pred nama je velika obnova svih prostorija zgrade te smo pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za financiranje obnove koja prema gruboj procijeni iznosi oko 1.000.000,00 kn.

Cijeneći zahvalno svu vašu dosadašnju brigu i pomoć obraćamo se i u ovoj situaciji sa molbom da nas poduprete u izgradnji bolje budućnosti djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja se nalaze na smještaju u Kući sv. Terezije te prema svojim mogućnostima uplatite novčanu donaciju na dolje navedeni broj računa s naznakom „za obnovu oštećenja izazvanih potresom“.

Unaprijed zahvalne za svaki oblik pomoći obećajemo vas sve pratiti svakodnevno molitvom. Za dodatne informacije možete kontaktirati s. Nevenku Vidaković na broj 097 686 0005 ili putem e-mail adrese: kuca.sv.terezije@gmail.com
Zajedno smo do sada učinili mnogo, budimo i dalje zajedno za sretnije djetinjstvo i odrastanje djece Kuće sv. Terezije od Malog Isusa!”

HRVATSKA PROVINCIJA KARMELIĆANKI BSI

Kuća sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu, Vrhovec 29, Zagreb

PODACI ZA UPLATU DONACIJA

IBAN: HR 22 2340009 1410211635

ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA: SWIFT (BIC): PBZGHR2X

KAO SVRHU UPLATE OBAVEZNO ODABRATI: CHAR

Bitno.net