Obiteljska televizija Laudato TV najgledaniji je regionalni televizijski kanal u Hrvatskoj. Prema rezultatima istraživanja AGB Nielsen Media Research za prvih devet mjeseci 2019. godine Laudato TV je po gledanosti na svim platformama* u ukupnoj populaciji prvi među regionalnim i lokalnim televizijama u RH. Laudato TV je i najgledanija zagrebačka televizija u Hrvatskoj, dok je u regiji Zagreb druga lokalna televizija po gledanosti.

U poretku TV kanala koji u Hrvatskoj emitiraju zemaljskim putem Laudato TV se smjestio na 12. mjesto, dok je u ukupnom poretku kanala, uključujući i one koji se emitiraju putem kabla i interneta, zauzeo 17. mjesto. Najgledaniji termini Laudato TV-a su poslijepodnevni između 16 i 19 sati (AMR% 0,1%, AMR 3.957) te udarni termin između 19 i 23 sati (AMR% 0,09%, AMR 3.644).

Najviše gledatelja program Laudato TV-a bira tijekom blagdana, pa tako najgledaniji programi ove obiteljske televizije u tim danima okupljaju više od 20 tisuća gledatelja pred malim ekranima. Uz prijenose svetih misa, u TOP 10 ušli su koncerti “Gospi na dar” klape Sv. Juraj i “Progledaj srcem”, emisije “More milosrđa” urednika Darka Pavičića, tumačenje nedjeljnog evanđelja “Razlog nade”, “Novo srce” fra Ivana Matića i dr.

*uključeni Multichannel YES i Multichannels NO

Laudato TV | Bitno.net