Hillsong United, grupa iz Australije s više od 2 milijarde pregleda njihovih pjesama na video kanalima, postala je glas žanra koji je po zadnjim statistikama Billboarda 6. po slušanosti i prodaji u svijetu. Grupa je izdala šest studijskih i 15 live albuma, te je osvojila 11 Dove nagrada, koja je najveća nagrada za žanr suvremene kršćanske glazbe, te Grammy nagradu za pjesmu “What a Beautiful Name”.

Nastupit će po prvi puta u najvećem spomeniku u Hrvatskoj, u pulskoj Areni 3. lipnja ove godine. Publika će moći čuti pjesme s njihovog zadnjeg albuma “Are We There Yet?”, kao i uspješnice: „Oceans“, „What a Beautiful Name“, „From the Inside Out“ i mnoge druge.  Velik broj njihovih pjesama imaju svoj prepjev na hrvatskom jeziku, a zasigurno je najpoznatija „Oceans“, odnosno „Dubine“.

Uz njih će nastupiti i kanadski kršćanski glazbenik Matt Maher koji je bio devet puta nominiran za prestižnu nagradu Grammy, te preko 20 puta za najveće priznanje unutar kršćanske glazbe Dove nagradu koju je i osvojio za Skladatelja godine. Neke njegove poznatije pjesme uključuju: Your Grace is Enough, I Will Rise, Because He Lives (Amen) i Christ is Risen.

Maher je ujedno i autor pjesme “Gospode, trebam te” koja je najizvođenija kršćanska pjesma u Hrvatskoj. Nema ozbiljnijeg izvođača sa scene popularne duhovne glazbe koji ju ne uvrštava u svoj repertoar na oduševljenje slušatelja. Osim ljepote teksta i melodije, zasigurno je popularnosti pomogla činjenica što ju je Matt Maher izveo na Svjetskom danu mladih pred oko 4 milijuna ljudi u Riju u Brazilu 2013. godine.

U Hrvatskoj verziji ta pjesma ima preko 8 milijuna pogleda na raznim kanalima i verzijama.

Ovo će biti njegovo prvo pojavljivanje u Hrvatskoj i to u najljepšem očuvanom spomeniku gdje će doći mnogi posjetitelji iz okolnih zemalja kako bi uzdigli ime Isus pod otvorenim nebom pulske Arene.

Na pozornici će im se pridružiti vodeća glazbena imena žanra iz regije kao što su Nico Battaglia (IT), Noel Richards (UK), Ivana i Marija Husar (HR), Bruno Krajcar (HR), Emanuel (HR), Andrej Grozdanov (HR), Zbor Mihovil (HR), Svetnik i Utrip Kraljestva (SLO), Darijo Šehić (SRB) uz gošću Ninu Badrić (HR).

Ulaznice po cijeni od 25 EUR za stajanje i 35 EUR za sjedenje možete kupiti u prodajnom sustavu Eventim, preko interneta ili na prodajnim mjestima poslovnica Tisak Medija, benziske postaje Petrol, Exclusive Change mjenjačnicama, te CD shopovima Dallas i Aquarius.

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/hillsong-united-pula-arena-606276/event.html

Sve dodatne informacije o spektaklu u pulskoj Areni možete pratiti putem Facebook i Instagram stranica Bono Recordsa, na broj telefona +385 95 907 8996 ili na mail info@bonorecords.com.