Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić jučer je krenuo na hodočašće u Međugorje iz svojeg rodnog Livna.

Kako prenosi portal TomislavNews, Dalić je na hodočašće krenuo s trojicom prijatelja, a putem je povremeno zastajao kako bi porazgovarao s prolaznicima koji su ga prepoznali.

“Danas, nedjelja, oko 13 sati, u Prisoju prolazimo cestom i vidimo tri čovjeka kako pješače. Pogledam malo bolje, ma je – Zlatko Dalić! Trk za njim da se uvjerim i uspjeli smo! Dobili i potpis na majici, srce moga sina veliko, preveliko od sreće… a Zlatko se uputio dalje sa svojim suputnicima prema Međugorju. Hvala puno, dobri čovječe”, napisala je jedna čitateljica, kako prenosi TomislavNews.

Izbornik Dalić više je puta u svojim javnim nastupima spominjao važnost vjere u osobnom životu i životu njegove obitelji. Tako je u razgovoru za Glas Koncila, objavljenom u prosincu 2017., godine kazao:

“Cijeloga sam života vjernik, tako odgajam i svoju djecu. Svake nedjelje nastojim ići na euharistiju. Zahvalim se Bogu na svakom danu, jer dao mi je snagu i vjeru, ali i prigodu da nešto u životu napravim. Meni i mojoj obitelji vjera je izuzetno bitna.”

Prema procjenama, put od Livna do Međugorja dugačak je oko 130 km, a našem izborniku želimo Božji blagoslov i mnogo duhovnih plodova.

I DALJE PRATIMO IZBORNIKA DALIĆA NA HODOČAŠĆU DO MEĐUGORJA
Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić jutros se iz rodnog…

Objavljuje TomislavNews.comNedjelja, 2. listopada 2022.