Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je četvrtu Večer slavljenja “Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

Oko 4000 ljudi, iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Bosne i Hercegovine, jednim je srcem u zajedništvu slavilo Gospodina iz sveg glasa.

Sve je započelo videom koji je prikazom citata iz Svetog pisma objavio istinu: Tko je Isus Krist? Večer je, osim slavljenja Gospodina pjesmom, bila prožeta i snažnim molitvenim trenucima. Na samom početku večeri bila je molitva predanja, zatim molitva za krštenje u Duhu Svetom, a posebno snažna bila je molitva za ozdravljenje, preko koje je Otac, vjerujemo mnoge dotaknuo i ozdravio.

Večer slavljenja je slavljenje prožeto molitvom, u kojem tražimo susret sa živim Bogom. Tijekom večeri bilo je opipljivo osjetiti milost i snagu Duha Svetoga koja se razlila u srcima svih onih koji su došli.

Večer je zaključio don Damir Stojić, duhovnik zajednice Božja pobjeda. Nakon što se zahvalio svima, zazvao je blagoslov na sve okupljene, a nakon završnog blagoslova uslijedile su još četiri pjesme.

Gospodin je bio prisutan, činio je čudesa i nanovo pokazao da je On živi Bog. Slava Mu i hvala!