DUHOVNA DIMENZIJA ČOVJEKA

Međunarodni studij antropološke medicine i hagioterapije pod vodstvom prof. dr. Tomislava Ivančića

Pod vodstvom prof. dr. Tomislava Ivančića, utemeljitelja hagioterapije, na Šalati se od 4. do 9. srpnja 2016. godine održava 8. Međunarodni studij antropološke medicine i hagioterapije

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

U ponedjeljak, 4. srpnja 2016. u 18 sati, u prostorima Međubiskupijskog sjemeništa na Šalati, Voćarska 106, započinje VIII. Međunarodni studij antropološke medicine i hagioterapije pod vodstvom prof. dr. Tomislava Ivančića, utemeljitelja hagioterapije.

Antropološka medicina je znanstvena disciplina koja se bavi istraživanjem i liječenjem čovjekove duhovne dimenzije. Temelji se na najnovijim znanstvenim otkrićima iz područja prirodnih i biomedicinskih znanosti posebno neuroznanosti, epigenetike, biologije i fizike, te humanističkih znanosti, filozofije i teologije.

Hagioterapija je metoda unutar antropološke medicine koja istražuje čovjekovu duhovnu dušu, njezine traume, izranjenosti i bolesti te terapijske postupke liječenja njenih boli i patnji. Počela se razvijati u Hrvatskoj 90-ih godina prošlog stoljeća, a vrlo je brzo njen značaj prepoznat i izvan granica Hrvatske. Do danas u Hrvatskoj i inozemstvu (Austrija, Njemačka, Švicarska, Italija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Koreja, SAD, Poljska, Irska, Makedonija, Srbija, Crna Gora) djeluju brojni centri za hagioterapiju.

Tekst nastavlja ispod oglasa

Organizator studija je Matična vrhovna uprava Zajednice Molitva i Riječ iz Zagreba, Kaptol 13. Na studiju će sudjelovati preko 600 polaznika iz dvadesetak zemalja, te će studij biti simultano prevođen na engleski, njemački i talijanski jezik.

Više informacija o studiju saznajte na web-stranici zajednice MiR.

Bitno.net


Podrži naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Saznaj više na ovom linku!

Objavljeno: 27. lipnja 2016.

Možda vam se svidi