Udruga U ime obitelji organizira Treću međunarodnu konferenciju “Obitelj i škola: ključ slobode od ovisnosti” koja će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gđe Kolinde Grabar-Kitarović održati u Zagrebu 20. i 21. listopada 2017. godine.

Cilj je ovogodišnje konferencije roditeljima, nastavnicima i odgojiteljima, predstavnicima udruga i zainteresiranim građanima pružiti praktične savjete za prepoznavanje, prevenciju i sprječavanje problema ovisnosti kod djece i mladih.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na poveznici OVDJE.

Rok za prijavu je petak 18. listopada 2017.

Kao i na prethodne dvije iznimno uspješne konferencije o obitelji, i ove godine sudionike očekuju vrhunski stručnjaci i zanimljive teme.

Domaći i inozemni stručnjaci i praktičari sudionicima će kroz predavanja i radionice predstaviti konkretne mjere protiv različitih vrsta ovisnosti – o alkoholu, drogi, pornografiji, videoigrama, mobitelima, kocki itd. Sudionici će imati priliku čuti najbolje primjere prakse u školama i obiteljima, iskustva roditelja i profesora, kao i preporuke stručnjaka kako prepoznati i liječiti ovisnosti te kako ih spriječiti dok je još vrijeme.

Detaljni program predavanja i radionica možete vidjeti OVDJE.

Bitno.net