U petak, 2. lipnja 2017. godine, u popularnom zagrebačkom centru Green Gold, održat će se humanitarni klapski koncert za mušku osnovnu školu Lotrščak.

Na koncertu će nastupiti pet klapa, među kojima dvije muške (Gradec i Stina), dvije mješovite (Falkuša i Đirata) te jedna ženska klapa (Euterpa).

Svi financijski prihodi ovog događaja bit će namijenjeni za izgradnju školske kuhinje u OŠ Lotrščak.

Cijena ulaznice je 100 kn, a koncert počinje u 20 sati.

Uz klape, svoj dolazak potvrdio je i popularni hrvatski komičar Željko Pervan.

Ulaznice za ovaj humanitarni koncert mogu se nabaviti u prostorijama škole, Folnegovićeva 10, ili rezervirati na e-mail adresi oslotrscak@gmail.com.

Osnovna škola Lotrščak prva je škola za dječake u Hrvatskoj koju su pokrenuli roditelji. Osnivač škole Lotrščak, kao i škole za djevojčice Ružičnjak te istoimenog dječjeg vrtića, je Roditeljski institut za odgoj i obrazovanje – RINO, čiji je cilj pomoći roditeljima da otkriju ljepotu svoje zadaće, podupirući ih u nastojanju da svojoj djeci omoguće cjelovit, skladan i kvalitetan odgoj koji se temelji na dostojanstvu ljudske osobe i formaciji svakog učenika u njegovoj jedinstvenosti.

Reportažu našeg portala o osnovnoj školi za djevojčice Ružičnjak i osnovnoj školi za dječake Lotrščak, možete pročitati OVDJE.

Bitno.net