DOĐITE!

Dođite na edukaciju o plodnosti i Bilingsovoj metodi i saznajte kako katolici planiraju obitelj

Iskustvo jednog polaznika: „Novi pogled na život u braku za koji nisam znao da postoji.“

Pozivamo Vas na jesensku jednodnevnu edukaciju o plodnosti žene i muškarca i Billingsovoj ovulacijskoj metodi planiranja obitelji za djevojke i mladiće, zaručnike i bračne parove, koja će se održati 12. i 26. listopada 2019.od 9-17h u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Do sada je jednodnevni tečaj Centra za prirodno planiranje obitelji u suradnji s NPI završilo gotovo 700 mladih ljudi. Rezultati završnog upitnika za polaznike na kraju dana, dobiveni kroz četiri godine provođenja tečaja pokazuju da je ova edukacija iznimno zanimljiva, važna i korisna za življenje istinskih ljudskih i kršćanskih vrijednosti u braku odnosno obitelji.

Edukacija će se održati  12. i 26. listopada 2019. od 9 do 17h (jedna od dvije subote po izboru) u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, Kaptol 29a. Kotizacija iznosi 80 kn za pojedince, 120 kn za bračni ili zaručnički par, a u kotizaciju su uključeni tiskani materijali i okrjepa u pauzama. Prijave su do 10. listopada 2019. na stranici Centra za prirodno planiranje obitelji (www.ppo.hr).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 8. listopada 2019.

Možda vam se svidi