ČUDESNO OZRAVLJENJE

VIDEO: Čudesna priča o dječaku kojemu Bog za Uskrs nije dopustio da umre

Roditelji su ga na Veliki petak krstili i oprostili se s njime. Onda je uslijedilo čudo…

Foto. Youtube

Početkom 2016. Godine Dylan Aksin, trogodišnji dječak iz Derbya u Engleskoj, imao je tri godine. Tada mu je dijagnosticiran vrlo rijedak oblik raka pluća, donosi Aleteia. Liječnici su mu na početku davali dobre prognoze, ali se bolest u međuvremeni zakomplicirala, pa je Dylan završio na aparatima za održavanje života.

U međuvremenu je dobio infekciju zbog koje su mu organi počeli otkazivati. Liječnici su njegovim roditeljima predložili da se oproste s Dylanom. Na Veliki petak 2016. godine u bolnici su ga krstili. Dok su Dylanu uklanjali aparate za održavanje života i sedative za mišiće, dječak je počeo kretati noge, što je bilo ravno čudu.

U tom trenutku liječnici su napravili nove testove i zaključili kako mu mozak još funkcionira te bi mogao preživjeti. Dylan se u sljedeća tri tjedna potpuno oporavio i otpušten je iz bolnice. Kasnije je primio još nekoliko kemoterapija, a njegova bolest je u remisiji. Njegova obitelj se uključila u rad humanitarne udruge koja prodajom uskršnjih jaja pomaže malim onkološkim bolesnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 8. travnja 2018.

Možda vam se svidi