NEVJEROJATNO

Čudo na videu: U bijelom autu je svećenik, išao je slaviti misu na blagdan anđela čuvara

"Anđeli čuvaju oca Johna", naziv je nevjerojatnog videa koji ovih dana kruži internetom

Tino Krvavica

Nevjerojatan video i priča dolaze nam iz SAD-a.

Na blagdan anđela čuvara, koji se ove godine slavio u nedjelju 2. listopada, nadzorne kamere u gradiću Milfordu, u saveznoj državi Ohio, snimile su pravo čudo.

87-godišnji svećenik John Bok vozio se u bijelom autu prema lokalnoj crkvi sv. Andrije, gdje je trebao služiti jutarnju svetu misu, kada je mladi vozač koji je upravljao crnim SUV-om iz suprotnog smjera doživio napadaj te izgubio svijest.

Vozilo je skrenulo s putanje, pokosilo prometni znak te se, kao u nekom filmu Michaela Baya, vinulo u zrak, “preskočilo” bijelo vozilo i”dočekalo” na svoja četiri kotača.

Svećenik i njegov auto prošli su bez ogrebotine.

Dapače, o. Bok otkrio je za CNA kako ispočetka nije niti shvatio što se dogodilo.

“Nisam znao da je auto preletio iznad mene jer sam gledao u cestu, a ovo se događalo meni slijeva i iznad. U kutu oka primijetio sam da je nešto proletjelo, ali mislio sam da se radilo o ptici ili nečemu sličnom.”

Svećenik je dodao i da je slijep na lijevo oko te da također nosi slušna pomagala.

Da se radilo o automobilu saznao je nakon što mu je u jednom restoranu, gdje se zaputio nakon svete mise, prišao policajac te mu pokazao video događaja koji je uhvatila nadzorna kamera postavljena na zgradi pogrebnog poduzeća.

Policajac je tom prilikom otkrio i da je mladić koji je upravljao crnim SUV-om dobro te da je primljen u bolnicu.

O. John Bok poručio je kako zna da je Bog upravljao tom situacijom.

“Sretan sam što sam još uvijek ovdje, a kad vidite video misterij je što uopće jesam. Kad god ga pogledam samo se počešem po glavi i kažem: ‘Hvala ti Bože.'”

Objavljeno: 2. studenoga 2022.