Budući da je Verbum poznat kao sinonim za dobru knjigu, ova akcija je odlična prigoda da se opskrbite dobrim štivom.

Nakladna kuća Verbum, vodeći hrvatski izdavač i knjižar vjerske literature, od 15. siječnja do 15. veljače  u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju “Uzmi 3 – plati 2”. U toj će akciji u bilo kojoj od 12 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) kao i na web knjižari svaki kupac imati pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna će biti knjiga s najnižom cijenom.

Tom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude knjiga od preko 340 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

Detalje o akciji možete saznati na linku: http://www.verbum.hr/novosti/pocela-akcija-uzmi-3-plati-2-u-svim-knjizarama-verbum-172/

Napominjemo da na našoj Facebook stranici možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vam nakladna kuća Verbum daruje bestseler „Otvoreno o seksualnosti i braku“. Nagradnoj igri se možete pridružiti na linku ovdje, a više o knjizi možete saznati na linku: http://www.verbum.hr/knjige/otvoreno-o-seksualnosti-i-braku-4633/.

K.S. | Bitno.net