Veliko bozicno putovanje - za web 3

Nakladna kuća Verbum, slijedeći tradiciju objave prigodnih božićnih izdanja za sve uzraste, ovoga prosinca najmlađim čitateljima nudi ne samo zanimljivo nego i korisno izdanje “Veliko božićno putovanje”. Riječ je o inovativnoj i privlačno ilustriranoj knjizi koja se u nekoliko pokreta rastvara u ploču za igru na kojoj je karta s trodimenzionalnim prizorima božićne tematike.

Veliko bozicno putovanje - za web 2

Od autorice Juliet David, čija su dva izdanja “Biblija za malene” te “Igraj se i nauči” ranije objavljena u nakladi Verbuma i izvrsno prihvaćena od najmlađe publike, sada nam dolazi ovo domišljato izdanje priređeno u suradnji s ilustratorom Simonom Abbottom. Bilo da se lista kao knjiga, ili rastvara u ploču s trodimenzionalnim prizorima za igru i edukaciju, ovo djeci zanimljivo interaktivno izdanje omogućuje upoznavanje s događajima navještenja, Isusova rođenja, poklona pastira i posjeta mudraca. Jednostavnim jezikom pristupačnim djeci u slikovnici je ispričana priča o Isusovu rođenju, a na posebnim stranicama su podrobno opisani svi likovi božićnih događanja. Velika posebnost i jedinstvenost ove slikovnice je u tome što se ona rasklapanjem pretvara u veliko polje za igru dimenzija 60 x 80 cm s prekrasnim i zabavnim 3D skočnim slikama, koje omogućuju da djeca kroz igru uprizore vlastitu priču o Božiću. Slikovnici su osim toga pridodani i stojeći likovi – maleni Isus u jaslicama, Marija, Josip, anđeo, vlasnik svratišta, pastir i ovčice, deva i magarac – s kojima će se djeca rado igrati i koji se nalaze u praktičnoj omotnici na početku slikovnice.

Veliko bozicno putovanje - za web

Zahvaljujući takvoj koncepciji ova interaktivna slikovnica osim što slijedi Mariju i Josipa na njihovu putu u Betlehem i iznosi priču o Isusovu rođenju, istovremeno predstavlja jedinstvene jaslice s božićnim prizorima s kojima se djeca mogu igrati, a koje će zasigurno ukrasiti mnoge domove ovoga Božića.

Slikovnica “Veliko božićno putovanje”, dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a možete više o njoj saznati na linku ovdje.

Verbum.hr | Bitno.net