Iz nakladne kuće Verbum stiže privlačna vijest za sve one koji za sebe i svoju obitelj traže knjige dobre za dušu i korisne za život.

Od 1. srpnja do 31. srpnja 2017. u Verbumovim knjižarama održava se velika ljetna akcija “Uzmi 3 – plati 2” u sklopu koje možete iz ponude birati preko 500 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige jedna će biti besplatna, ona s najnižom cijenom.

Ovu pogodnost u naznačenom razdoblju možete ostvariti u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara: u Splitu (Riva i Split 3), Zagrebu (Kaptol i Teslina), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima. Točne lokacije i kontakte Verbumovih knjižara možete pogledati na linku ovdje.

Valja istaknuti da isti popust za Verbumova izdanja vrijedi i za kupnju u najvećoj hrvatskoj vjerskoj web knjižari www.verbum.hr. U njoj knjige možete naručiti i telefonom i mailom, a platiti ih pouzećem, uplatom na račun ili karticom. Dostava se odvija brzom kurirskom službom i besplatna je za narudžbe iznad 200 kn za područje RH.

Akcija se odnosi i na najnovija Verbumova izdanja pa se tako sada povoljno mogu nabaviti i najnoviji Verbumovi hitovi kao što su ljubavni biblijski roman Nespomenuta omiljene autorice Francine Rivers, uzbudljivi roman za tinejdžere Will Wilder – Relikvija Strmograda, knjiga Fatima – cijela istina o tajnama ukazanja u Fatimi, bestseler Fabricea Hadjadja Uskrsnuće – upute za uporabu, knjižice molitava, devetnica i pobožnosti iz izdavačkog niza Hosana itd.

Ako vas dakle zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima. Cjelokupnu ponudu Verbumovih knjiga koje su na akciji pogledajte ovdje.

Knjižare Verbum u ljetnim mjesecima zbog godišnjih odmora rade u izmijenjenom radnom vremenu, a detalje možete provjeriti ovdje.

Verbum.hr | Bitno.net