Iz nakladne kuće Verbum stiže privlačna vijest za sve ljubitelje dobrih i korisnih knjiga.

Od 15. siječnja do 15. veljače 2018. u Verbumovim knjižarama održava se akcija “Uzmi 3 – plati 2” u sklopu koje možete iz ponude birati preko 500 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige jedna će biti besplatna, ona s najnižom cijenom. Važno je istaknuti da su akcijom dostupni i najnoviji Verbumovi naslovi kao što je knjiga pape Franje “Oče naš“, duhovni bestseler “Nesveti sveti i druge priče“, hit romani “Kad župniku prekipi” i “Mjesto tišine“, fascinantna ispovijest “Za pet sati ću vidjeti Isusa“, najnovije djelo izvrsnog Thomasa Mertona “Znak Jonin” te mnoge druge vrijedne knjige.

Ovu pogodnost u naznačenom razdoblju možete ostvariti u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara: u Splitu (Riva i Split 3), Zagrebu (Kaptol i Teslina), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima. Točne lokacije i kontakte Verbumovih knjižara možete pogledati ovdje.

Isti popust za Verbumova izdanja vrijedi i za kupnju u najvećoj hrvatskoj vjerskoj web knjižari www.verbum.hr. U njoj knjige možete naručiti i telefonom i mailom, a platiti ih pouzećem, uplatom na račun ili karticom. Dostava se odvija brzom kurirskom službom i besplatna je za narudžbe iznad 200 kn za područje RH.

Ako vas dakle zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima. Cjelokupnu ponudu Verbumovih knjiga koje su na akciji pogledajte ovdje.

Bitno.net